KOLLÉGÁINK


Dr. Benedikti Bence

Fogszabályzó szakorvos


A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomámat, summa cum laude minősítéssel. Már egyetemi éveim alatt körvonalazódott bennem, hogy elsősorban gyermekekkel, fiatalokkal szeretnék foglalkozni, a fizikát pedig gimnazista korom óta szeretem, így kézenfekvő volt számomra, hogy a fogszabályozást választom szakirányként. Egyetemi és több magánrendelői munkám során rájöttem, hogy nem is választhattam volna jobban, örömöt lelek abban, amit csinálok és gyakorlatilag a szakmám a hobbim, szenvedélyem. Rendszeresen járok szakmai továbbképzésekre mind itthon, mind külföldre, és igyekszem mindig a lehető legmodernebb szemléleteket elsajátítani, azokat beültetni mindennapi tevékenységembe. Egyik legnagyobb passzióm az oktatás, az Egyetemen jelenleg is részt veszek a fogorvos és általános orvostanhallgatók képzésében magyar és angol nyelven is. Munkám során törekszem a pácienseknek a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozni és tapasztalatom szerint a székben töltött idő akkor a legelviselhetőbb a kezelt számára, ha némi humorral állunk hozzá, és egy kis jókedvet is viszünk a közös munkába. Szeretettel várom pácienseimet a legkisebbektől a legnagyobbakig gyermek és felnőtt fogszabályozásra, és biztosra veszem, hogy az áhított mosoly eléréséig folytatott közös utunk nem fog unalmasan telni.

Dr. Csabai Zsuzsanna

fogszakorvos


A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 1998-ban. Szakvizsgámat  2000-ben szereztem meg, majd a SE Konzerváló Fogászati Klinikán egyetemi tanársegédként dolgoztam. A Kondorosi Fogászatban 2012-től tevékenykedem. Sok éves tapasztalatommal és elmélyült fogászati ismereteimmel erősítem a szakrendelő munkáját. Munkámra jellemző a precizitás és gyorsaság, pácienseimmel mindig megtalálom a közös hangot. Fontos számomra a családom, két gyönyörű gyermek anyukája vagyok.

Dr. Benyovszky Piroska

fogszakorvos


A szakterületemen belül, elsősorban az esztétikus fogászat érdekel, (tömések; fémmentes megoldások: betétek, héjak, inlayvel elhorgonyzott pótlások; valamint cirkónium koronák-hidak) de elsődleges célom, a páciensek komplex ellátása.
Nem riadok vissza a szakterületemhez közvetlenül nem tartozó beavatkozásoktól sem. Emellett az endodoncia területét is alapvető fontosságúnak tartom a jó és hosszú távú eredmények tekintetében. Eddigi pályám során kellő tapasztalatot szereztem finommechanikai eszközökkel elhorgonyzott kombinált pótlások készítésében, és implantátumra készülő munkák elkészítésében is. Szakmámban alapkövetelménynek tartom a körültekintő, precíz munkát, és ezt szem előtt tartva kezelem a pácienseimet is. A szakmai irányelveken túl rendkívül fontos számomra a paciensekkel szembeni empátia. Véleményem szerint a páciensek megnyugtatása, és bizalmuk elnyerése, kulcsfontosságú a sikeres munka és a páciensek elégedettsége terén.